آشنایی با سرویس پژوهشگر گوگل Google Scholar

6a00d8345347fc69e200e54f46129b8834-640wi

منتشر شده در مرداد ۰۶, ۱۳۹۲ با ۰ دیدگاه

پژوهشگر Google چیست؟
پژوهشگر Google روشی ساده برای جستجوی گسترده مطالب علمی در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید از یک مکان به جستجو در میان تعداد زیادی از منابع و رشته ها بپردازید: مقالات مرور شده توسط پژوهشگران دیگر، پایان نامه ها، کتاب ها، خلاصه ها و مقاله ها، از ناشران دانشگاهی، انجمن های تخصصی، مقالات منتشر نشده، دانشگاه ها و دیگر سازمان های علمی. پژوهشگر Google به شما کمک می کند تا در دنیای تحقیقات علمی بهترین و مناسبترین تحقیق را به دست آورید.

ویژگیهای پژوهشگر Google:

• جستجو منابع مختلف از یک مکان مناسب
  • یافتن مقالات، خلاصه ها و نقل مطلب
  • پیدا کردن مقاله به صورت کامل در کتابخانه یا وب خود
  • یادگیری مقالات اصلی در هر قسمتی از تحقیق

مقالات چگونه رتبه بندی می شوند؟
پژوهشگر Google تصمیم دارد به روش محققین، مقالات را طبقه بندی نماید، برای این طبقه بندی به مواردی چون متن کامل مقاله، مؤلف، تاریخ انتشار مقاله و تعداد دفعاتی که مقاله در مطالب علمی دیگر استناد شده است توجه دارد. بهترین و مناسبترین نتایج همیشه در صفحه اول نمایش داده می شود.

ناشران – شامل نشریات شما در پژوهشگر Google

کتابدارها – به کاربران کمک می کنند تا منابع کتابخانه خود را پیدا کنند

پژوهشگر Google می تواند به جهانی شدن تحقیقات شما کمک کند. ما به منظور فهرست بندی مطالب همه رشته های تحقیقاتی و قابل جستجو کردن آنها در پژوهشگر Google با ناشرین علمی همکاری می کنیم. یادگیری بیشتر در مورد سیاستهای ما و یافتن اطلاعات فنی در مورد ناشران و انجمن های علمی.    پژوهشگر Google می تواند به کاربران کمک کند تا از منابع ارائه شده توسط کتابخانه خود استفاده کنند. ما دو راه حل برای کاربران کتابخانه ارائه می دهیم تا بتوانند در منابع الکترونیکی و چاپی خود به مطالب علمی دست یابند. یادگیری نقش کتابخانه در این حالت.

برای ورود به پایگاه گوگل اسکالر و جستجو در آنبر روی لینک های زیر کلیک نمایید:

به زبان فارسی

به زبان انگلیسی

برای دانلود فایل های راهنمای این پایگاه بر روی لینک های زیر کلیک نمایید:

منبع :پرتال معرفی پایگاه های اطلاعاتی

هم‌اکنون دیدگاهی در آشنایی با سرویس پژوهشگر گوگل Google Scholar وجود ندارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟