فراخوان مقاله سی و چهارمین کنگره بین‌المللی ادبیات کودکان

برچسب: , ,

ibby141-300x225

منتشر شده در مرداد ۰۳, ۱۳۹۲ با ۰ دیدگاه

به گزارش لیزنا، سی و چهارمین کنگره ادبیات کودکان، دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) با محور موضوعی « آیا منظور از «همه» واقعاً «همه» است؟» ، ۱۰ تا ۱۳ سپتامبر ۲۰۱۴ (۱۹ تا ۲۲ شهریور ۱۳۹۳) در مکزیکوسیتی برگزار خواهد شد.

بر این اساس علاقه مندان می توانند در محورهای موضوعی زیر اقدام به ارسال چکیده مقاله نمایند:

- ایجاد بستری برای تجربه پذیرش تفاوت‌ها، به گونه‌ای که عدم تجانس‌ها محدودیت ایجاد نکند

- پذیرش تفاوت‌ها و ایده گنجاندن تمامی افراد و خوانندگان در ادبیات

- ادبیات به عنوان جایگاه و بستری پذیرنده

- ادبیات به عنوان آینه ‌ای از اجتماع، بیان مشکلات و موانعی چون تبعیض و محرومیت

- ترویج خواندن

لازم به ذکر است دسترسی به جزئیات محورهای موضوعی در این پیوند امکان پذیر است.

نویسندگان می بایست عنوان مقاله پیشنهادی، موضوع اصلی ارائه شده و خلاصه ای از مطالب ارائه شده حداکثر ۲۵۰ کلمه حداکثر تا ۳۱ آگوست ۲۰۱۳ (۹ شهریور ۱۳۹۲) به ایمیل vinculacion@ibbymexico.org.mx ارسال نمایند.

همچنین برای ارائه پوستر نیز لازم است عنوان پوستر پیشنهادی، موضوع اصلی ارائه شده و خلاصه ای از مطالب ارائه شده در پوستر حداکثر ۱۰۰ کلمه را به نشانی مذکور ارسال گردد.

همراه هرمقاله باید نام کامل متقاضی، ملیت، عنوان، آدرس پستی، تلفن و شماره فکس یا ایمیل ارسال شود و ارائه می تواند به زبان انگلیسی یا اسپانیایی باشد.

کمیته کنگره، سخنرانان و پوسترها را تا۳۰ نوامبر ۲۰۱۳ (۹ آذر ۱۳۹۲) انتخاب کرده و پیش از پایان سال به متقاضیان پذیرفته شده اطلاع می‌ دهد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت کنگره  مراجعه نمایند.

گفتنی است، کنگره IBBY هر دو سال یک‌بار به میزبانی یکی از ۷۷ عضو دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) می‌شود. از ایران نیز اعضای شورای کتاب کودک- به عنوان نماینده ایرانی IBBY- در کنگره‌های آن حضور می‌یابند.

هم‌اکنون دیدگاهی در فراخوان مقاله سی و چهارمین کنگره بین‌المللی ادبیات کودکان وجود ندارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟