برترین انجمن علمی سال ۱۳۹۳ دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

نوشته شده توسط عطیه باغستانی. در گوناگون

ketab01_2

منتشر شده در خرداد ۱۱, ۱۳۹۳ با ۰ دیدگاه

به همت معاونت پژوهشی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام پنجمین جشن بزرگ تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی برتردر سالن همایش های الغدیر واحد اسرار برگزار می شود.
این جشن روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت از ساعت ۱۲ الی ۱۴ با تقدیر از سه انجمن برتر :
۱٫ انجمن مدیریت به دبیرانجمنی میلاد نورانی رتبه اول
۲٫ انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی به دبیر انجمنی عطیه باغستانی تجلی رتبه دوم و رضا درودی به عنوان عضو فعال انجمن علمی
۳٫ انجمن برق به دبیر انجمنی امین رضوانی رتبه سوم را بدست آورد
همچنین این جشن با سخنرانی استاد معماریانی همراه بود. استاد معماریانی به اهمیت نقش انجمنهای علمی در روند تاثیرگذاری بر بنیه علمی دانشگاه تأکید نمودند و خاطر نشان کردندکه انجمن ها باید با روحیه مسم و پیگیر به برگزاری کارگاه ها و همایش ها اقدام کنند
در پایان همایش کاندیدهای انجمن های علمی به بیان اهداف و چشم انداز انجمن خود پرداخته اند.

.

درباره عطیه باغستانی

آرشیو نوشته‌های عطیه باغستانی

هم‌اکنون دیدگاهی در برترین انجمن علمی سال ۱۳۹۳ دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) وجود ندارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟