محمد مریدی

نوشته شده توسط محمد مریدی. در نشریه, کلاس های آموزشی, گوناگون, اخبار, اسلاید ها آموزشی

images[2]

منتشر شده در اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۳ با ۰ دیدگاه

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان اصول نسخه شناسی می رساند با تلاش و پی گیری های چندماهه اینجانب به عنوان نماینده شما عزیزان در انجمن علمی علم اطلاعات و با مساعدت ریاست و معاونتهای محترم دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) ، بازدید علمی از سه کتابخانه بزرگ ایران به ویژه بخش نسخ خطی آن بدین شرح برگزار می گردد:
چهارشنبه ۷ خرداد۱۳۹۳ ساعت ۹ صبح کتابخانه مجلس شورای اسلامی
چهارشنبه ۷ خرداد۱۳۹۳ ساعت ۱۳ کتابخانه و مرکز اسناد ملی
۵ شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۸ صبح کتابخانه مرعشی نجفی
در صورت رعایت زمان بندی امکان بازدید از کتابخانه هایی همچون ملک نیز میسر خواهد بود.

درباره محمد مریدی

محمد مریدی

کارشناس علم اطلاعات و دانش شناسی- کارشناس رسمی قوه قضائیه در حوزه قضائی تهران در رشته کتاب و کتاب شناسی - دانشجوی کارشناسی ارشد نسخ خطی - عضو انجمن علمی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)

آرشیو نوشته‌های محمد مریدی

هم‌اکنون دیدگاهی در بازدید از کتابخانه های مجلس ، ملی و مرعشی نجفی(ره) ویژه کلیه دانشجویان نسخه شناسی وجود ندارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟